Bürstner Averso 2021 Campingvogn

Kontakt Caranova Kristiansund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bürstner Averso

  • Årsmodell: 2021

Med forbehold om feil og endringer. Mål, vekter, bilder og utstyr kan avvike fra vist modell. Fra- priser er for grunnmodell inkl. mva og estimert engangsavgift, levert Oslo. Engangsavgiften for bobiler blir endelig bestemt ved registrering. Vennligst kontakt forhandler for komplett informasjon og pristilbud.

Produktbeskrivelse

Gjør mer ut av ferien din. Med Averso oppfylles samtlige ønsker, for denne campingvognen i mellomklassen overbeviser allerede ved første blikk med en elegant design og skårer med det rikholdige standardutstyret. Med i alt 12 planløsningsvarianter tilbyr Averso allsidige utformingsmuligheter og stor ytelse til en attraktiv pris.

Alle som er ute etter noe helt spesielt bør ta en nærmere titt på innredningssortimentet Harmony Line.

Selv på ferie ønsker du å vite hvor saker og ting er. På badet og soverommet i en Bürstner campingvogn finner du mange integrerte hyller med vibrasjonskanter, stuerom eller skap og god belysning takket være store vinduer – ekte #velbehag

Et elegant og samtidig funksjonelt kjøkken. Her tilbys et samspill av forskjellige materialer og farger i hvitt, og i tre- og stenoptikk. Dessuten er bordet og benken utstyrt med riperesistente overflater, samt flere krydderhyller og kapselholdere.

Kontakt Caranova Kristiansund

Har du spørsmål om Bürstner Averso?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Plantegning