Lokale gründere starter caravanforhandler i Kristiansund

Kontakt Caranova Kristiansund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Lokale gründere starter caravanforhandler i Kristiansund

Anders Aasprong, Jonas Slatlem og Idar Slatlem åpnet 28. mars ny caravanforhandler i Kristiansund. Nordmørsbyens nye vogn- og bobilforhandler er nå en del av Norges største forhandlernett av bobiler og campingvogner, og har inngått avtale med Solid Import AS, landets største caravanimportør.

Caranova er å finne i nye lokaler i Pilotveien ved flyplassen, og er et komplett caravansenter med egen salgsavdeling for vogn og bobil, caravanverksted og en stor Max Fritid utstyrsbutikk. Frem til de nye lokalene er etablert vil selskapet starte virksomheten i Pilotveien 9, samlokalisert med DekkTeam og Bilskadesenteret Nordmøre.

- Vi er offisiell forhandler av merkene Carado og Bürstner i tillegg til Hymer, landets mest solgte bobilmerke siste fem år, forteller daglig leder Anders Aasprong i det nystartede selskapet Caranova AS.

FV: Jonas Slatlem, Anders Aasprong, Tor Gruner (Solid Import) og Idar Slatlem. Foto: Oddgeir Visnes/TIBE

Kvalitetsmerker i alle prisklasser

I det nye caravansenteret vil du finne merkene Carado, Bürstner og Hymer - Norges mest solgte bobilmerke de siste fem årene. – Solid Import forhandler bestselgende kvalitetsmerker fra ledende produsenter i alle prisklasser, noe vårt utvalg skal gjenspeile. Vi skal tilby alt fra de rimeligste innstegsmodellene til eksklusive premiumbobiler, i tillegg til campingvogner i ulike størrelser, forteller Aasprong.

Solid erfaring

Daglig leder og medeier Anders Aasprong har jobbet med salg og kundeservice i hele sin yrkeskarriere, fra Elkjøp, Volvo og kommer nå fra stillingen som salgsansvarlig Volkswagen personbil hos Slatlem Bilsentrum.

Åpningsfest 28. - 29. mars

Det nystartede selskapet feirer med storslått åpningsfest lørdag 28. - søndag 29. mars. - Vi inviterer til trivelige caravandager med enkel servering, produktnyheter og gode åpningstilbud på både bobiler, vogner og campingutstyr. Vi gleder oss til å komme i gang, avslutter Aasprong.

Lyst på ny bobil eller campingvogn?

Kontakt Caranova Kristiansund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Innbytte?

Legg inn reg.nr og litt informasjon om bobilen eller vogna du ønsker å bytte inn, så får du en uforpliktende innbyttepris.

Dette fant vi om ditt kjøretøy, vennligst fyll ut så mange felter som mulig i hver kategori for en mer nøyaktiv verdivurdering.

Generell informasjon

Utseende

Detaljer

Chassis

Ustyr

Kontaktinformasjon

Familien Slatlem har lang erfaring med salg av kjøretøy, og startet med salg av mopeder og gråtasstraktorer på Averøya allerede på 1950-tallet. Den første bruktbilen ble importert fra Tyskland i 1958, og selskapet har vært etablert i Kristiansund siden 1962.

Jonas og Idar er 4. generasjon Slatlem, Slatlem-selskapene skal fortsatt ha fullt fokus på biler som før. Det nye selskapet satser 100% på det voksende markedet for campingvogner og bobiler, uttaler styreleder Idar Slatlem.