Tømrer Even: - Bilen er det viktigste verktøyet vi har

Kontakt Caranova Kristiansund

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Tømrer Even: - Bilen er det viktigste verktøyet vi har

Han er avhengig av nyttekjøretøy i jobbhverdagen sin. Fredag ettermiddag hentet tømrer Even Elshaug Garshol ut en splitter ny Isuzu D-MAX Entreprenør Edition fra Caranova på Løkkemyra i Kristiansund.

Kristiansunderen jobber hos totalentreprenøren Lars Sæterøy & Sønn AS, hvor han også er medeier. Nå går selskapet for Isuzu for første gang.

- Det virker som en kjempespennende bil. I tillegg ser den jo helt fantastisk ut, sa Garshol da han fredag satte seg inn i sin nye kraft-doning.

Og det var nettopp «kraft» som ble utslagsgivende da Garshol skulle velge hvilken nybil han skulle gå for.

- Jeg hadde en nedsnødd henger som stod dønn fast på Skorpa. Jeg fikk låne en Isuzu av Caranova for å prøve å dra den ut. Det gikk så glatt at jeg ble helt solgt!

- Vi er helt avhengig av å ha et godt nyttekjøretøy. Vi drar mye med henger og kjører tung last, så det er viktig å ha en skikkelig arbeidshest med på laget. Bilen er på mange måter det viktigste verktøyet vi har, sa Garshol.

Fredag fikk han overlevert nøklene fra daglig leder Eirik Michaelsen i Caranova. Garshol synes det er artig å handle lokalt.

- Jeg synes Caranova virker som en kjempespennende satsing. Det er gøy at dere har startet opp, og det er artig å kunne bidra ved å være en av de første kundene, sa Garshol.

Caranova gratulerer så mye - og takker for tilliten!